Originally posted by kikka85
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Classifica spammoni ddg
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lui ? riccaccio!!!...Originally posted by kikka85Originally posted by speed01Originally posted by EverlukSeeee v? b?!!!!!... la TUA azienda vero?!...Originally posted by speed01bugiardo ero in giro per l'aziendaOriginally posted by EverlukTanto eri a spammare altrove!!!...Originally posted by speed01o vi lascio un attimo e mi fate 4 pagine ma chi siete?

ps -5

e te pareva

Comment
-
Originally posted by EverlukLui ? riccaccio!!!...Originally posted by kikka85Originally posted by speed01Originally posted by EverlukSeeee v? b?!!!!!... la TUA azienda vero?!...Originally posted by speed01bugiardo ero in giro per l'aziendaOriginally posted by EverlukTanto eri a spammare altrove!!!...Originally posted by speed01o vi lascio un attimo e mi fate 4 pagine ma chi siete?

ps -5

e te pareva

Comment
-
Originally posted by EverlukAllieve come te non capitano nella vita!!!...Originally posted by kikka85con dei maestri come voi!!!!!!!!!!!Originally posted by EverlukAnche tu stai imparando bene vero?!...Originally posted by kikka85spammoni!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by EverlukTanto eri a spammare altrove!!!...Originally posted by speed01o vi lascio un attimo e mi fate 4 pagine ma chi siete?

Comment
-
Originally posted by EverlukAllieve come te non capitano nella vita!!!...Originally posted by kikka85con dei maestri come voi!!!!!!!!!!!Originally posted by EverlukAnche tu stai imparando bene vero?!...Originally posted by kikka85spammoni!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by EverlukTanto eri a spammare altrove!!!...Originally posted by speed01o vi lascio un attimo e mi fate 4 pagine ma chi siete?

nn capisco....
spammate o broccolate???
Comment
-
Kikkina!!!...Originally posted by kikka85Originally posted by EverlukLui ? riccaccio!!!...Originally posted by kikka85Originally posted by speed01Originally posted by EverlukSeeee v? b?!!!!!... la TUA azienda vero?!...Originally posted by speed01bugiardo ero in giro per l'aziendaOriginally posted by EverlukTanto eri a spammare altrove!!!...Originally posted by speed01o vi lascio un attimo e mi fate 4 pagine ma chi siete?

ps -5

e te pareva

Comment
X

Comment